NAP - Nationale AutoPas


Wij zijn aangesloten bij de Stichting Nationale Auto Pas. Stichting Nationale Autopas (NAP) bestrijdt en voorkomt kilometertellerfraude en geeft duidelijkheid over de kilometerstand vóórdat u een gebruikte auto koopt.

Als u een gebruikte auto koopt, heeft u behoefte aan betrouwbare informatie. Sinds 1991 verzamelt Stichting NAP de kilometerstanden van bijna alle motorvoertuigen in Nederland. Een autobedrijf registreert de actuele kilometerstand wanneer onderhoud, reparatie of APK wordt uitgevoerd. Deze registratie wordt doorgegeven aan de NAP databank. Zo wordt van vrijwel iedere auto, bestelauto, vrachtauto en motorfiets een kilometerhistorie opgebouwd. Als de kilometerstand van een voertuig wordt teruggedraaid, valt dat dus meteen op.

Wanneer u ons bezoekt voor bezichtiging van een auto is het mogelijk om inzage te krijgen in de Nationale Auto Pas van deze auto. Dit document vermeldt alle geregistreerde kilometerstanden, inclusief de datum van registratie. Aan de opbouw van de kilometerhistorie is dan af te leiden of de huidige kilometerstand van de auto logisch verklaarbaar is. Voor meer informatie: www.autopas.nl