Over Bouman Auto's

Na ervaring te hebben opgedaan in diverse functies in de automobiel branche besloot Bert Bouman in 1987 om de stap te wagen en Bert Bouman Auto’s was een feit. In de eerste jaren werd er gepionierd en auto’s, bussen en vrachtwagens vonden hun weg door heel Nederland en daarbuiten. Omdat er nog geen digitale media bestond, was Bert voornamelijk onderweg om auto’s te bekijken en aan te kopen. In die tijd werd er veel zaken gedaan met andere autobedrijven en de meeste auto’s waren al weer verkocht voordat ze thuis werden afgeleverd.

In 1994 werd er verhuisd naar de huidige locatie, een woonboerderij met karakteristieke uitstraling en voldoende ruimte voor auto’s en garage. In deze periode werd besloten om de particuliere markt te gaan bedienen en dat is wat we vandaag de dag nog steeds doen. Vanwege toenemende vraag in de werkplaats, is in 2007 een samenwerking aangegaan met Auto Service Genderen. Onder hetzelfde dak als Bert Bouman Auto’s verrichten Martin Kant en Peter van Wijlen alle denkbare onderhouds en reparatiewerkzaamheden uit aan onze auto’s.

Anno 2009 werken we met een ruime voorraad van gemiddeld zestig auto’s. Jonge auto’s worden ingekocht van leasemaatschappijen en dealers waarna ze via onze klantenkring of internet een nieuwe eigenaar vinden. Doordat we de inruilauto’s vervolgens ook zelf verkopen kunnen we een gevarieerd assortiment aanbieden uiteenlopend van een leuke auto om mee te beginnen tot een exclusieve SUV.

Ongeacht het prijskaartje spannen we er ons altijd optimaal voor in dat onze auto’s beantwoorden aan uw behoefte: mobiliteit waarin veiligheid en comfort gewaarborgd zijn. Goede service begint bij de verkoop van de auto, maar eindigt daar niet. Ook na de aflevering van de auto kunt u er van op aan dat we voor u klaarstaan, voor alle wensen en zorgen met betrekking tot uw auto. Zoals we dat de afgelopen twintig jaar ook gedaan hebben.