Reviews


Cijfer: 9,7

Patricia uit Wijk en Aalburg

De vriendelijkheid, de snelle service en het persoonlijk contact heeft ons bewogen om deze auto bij Bouwman auto's te kopen. Het eindresultaat mag er zeker zijn want na 2 weken kregen wij een telefoontje of alles nog steeds naar wens was. Op en Top service dus.

Cijfer: 9,7

Paul

Al bijna 30 jaar koop ik mijn tweedehands auto bij Bouman. Vooral de prima prijs/kwaliteit verhouding maakt kopen bij hen de moeite waard! En verder... de koffie smaakte ook altijd prima! Een bedrijf dat geen 8 tot 5 mentaliteit kent.

Cijfer: 8

Joy uit Waalwijk

Goede ervaring, we zijn goed geholpen.

Cijfer: 8.3

Anomiem

zeer gastvrij ontvangst en duidelijke uitleg over auto en mogelijkheden.

Cijfer: 8.3

Twan uit Veldhoven

Een adres wat ik iedereen kan aanraden die op zoek is naar een andere auto. Vriendelijk en duidelijk !!!

Cijfer: 8.7

E uit Waalwijk

Prima autobedrijf. Kleinschalig met korte en directe lijnen. Open en eerlijke communicatie. Kom er zeker terug wanneer we weer een andere auto zoeken.

Cijfer: 8.7

M. uit Dalem

Heldere uitleg, goede communicatie en goede service. Auto werd netjes afgeleverd.

Cijfer: 9

Paul uit Uitgeest

Rustige, prettige ontspannen sfeer om een auto te kopen. Eerlijk en oprecht.

Cijfer: 9

Claudia uit Beuningen

Goede service, zeer klantvriendelijk en meedenkend!! Een echte aanrader om daar je auto te halen.

Cijfer: 10

Mariken uit Budel

Super aardig en kundig personeel, uitgebreid de tijd voor je en perfecte "nazorg". Topbedrijf!

Cijfer: 8.3

Arne uit Genderen

Goede behandeling, denken mee, geen gehaaste verkopers.

Cijfer: 9

raoul uit utrecht

Prettig in de omgang, afspraken worden nagekomen, en ook de service na verkoop is tot nu toe goed bevallen.

Cijfer: 9

Gerhard uit Apeldoorn

Onlangs hebben wij bij Bouman auto's onze nieuwe VW Touran gekocht. Vanaf het eerste moment hadden wij een goed gevoel bij dit bedrijf. Totaal niet opdringerig en zeer professioneel te woord gestaan door verkoper Arjan. Het is een bedrijf waar je op correcte wijze zaken kunt doen en als klant wordt gerespecteerd. Ze hebben onze VW netjes klaargemaakt voor aflevering en zijn alle gemaakte afspraken netjes nagekomen. We werden zelfs een week later gebeld met de vraag of alles beviel en of er nog zaken waren waar ze bij moesten ondersteunen. Super service! Wij raden dit bedrijf iedereen aan en zullen ook zeker hier nog eens terugkomen. Familie Smit uit Apeldoorn.

Cijfer: 9

GJ uit Zeist

Vandaag volvo xc70 opgehaald. Wederom vriendelijk te woord gestaan en auto meer dan netjes klaargemaakt. Zelf een nog extra een kras ongevraagd helemaal weggewerkt. Top.

Cijfer: 9

Peter uit Niebert

Plezierig ontvangen, goed geholpen. Prima service, auto werd zelfs thuis gebracht (ruim 200 km). Daarnaast werd een kleine onvolkomenheid naar tevredenheid opgelost. Kortom een betrouwbaar adres.

Cijfer: 8.3

Adriaan uit Heusden

goed adres met deskundig advies en niet te opdringerig

Cijfer: 10

Leon uit Amstelveen

Zoekende via internet naar een jonge, goed geprijsde gebruikte auto kwam ik terecht bij de firma Bouman Auto’s in Genderen. En hoewel het autobedrijf een eind uit de buurt van woonplaats ligt was het wel de moeite waard om de auto waar ik in geïnteresseerd was onaangekondigd te gaan bezichtigen. Al direct bij aankomst voelde het autobedrijf prettig aan, geen snelle opdringerige autoverkoper in mijn nek maar een eigenaar, Anne Bouman die mij netjes ontving. Toen ik vertelde voor welke auto ik kwam leek het alsof Anne Bouman werkelijk alle historie van de auto uit zijn hoofd wist te vertellen, terwijl ik onaangekondigd naar de auto kwam kijken. De auto paste –met inruil van mijn toenmalige auto- in mijn budget en heb ik de bewuste auto aangeschaft. De auto werd door Anne niet afgeleverd voordat de auto volledig binnenstebuiten gekeerd was en alle minuscule krasjes en deukjes hersteld waren. Enkele dagen na de levering van de auto werd ik tot mijn verbazing door Anne gebeld met de vraag of de auto aan mijn verwachtingen voldeed en bleek Anne ongevraagd ook nog achter een update van de navigatie te zijn gegaan. Ongekend, wat een serviceverlening! Ik ben zeer onder de indruk van de liefde en het vakmanschap dat Anne toont ten aanzien van zijn bedrijf, mijn complimenten.

Cijfer: 8

jan uit genderen

Wij kopen al jaren bij de firma bouman auto's. Het advies en het assortiment zijn bepalend voor onze keuze. We kochten audi, volvo, mercedes en bmw. We zijn op een pretttige en professionele geholpen en de "nazorg" is prima.

Cijfer: 6.5

Peter uit BEMMEL

Goed we hebben een Volvo 850 R aangeschaft zonder garantie, kennis van de auto door Bouwman was beperkt ! over dit type auto.

Cijfer: 8.3

joan uit leerdam

zeer prettige omgang en advies

Cijfer: 8.3

jan uit wijk en aalburg

Is voor heen uitstekend geweest,en wij hopen dat het voor de toekomst op de zelfde mnnier,en wijze voort gezet gaat worden,en dan komt het best goed

Cijfer: 9

Anoniem

Zeer vriendelijk ontvangen, auto goed in kunnen ruilen. Service bij aflevering was prima.

Cijfer: 9

Robin uit Lunteren

Na sluitingstijd ontvangen en geweldig geholpen!

Cijfer: 8.3

Peter uit Genderen

Gezien de kosten rijklaar maken zou de auto beter gereinigd mogen worden, een wasbeurt door de wasstraat voldoet niet geheel aan mijn verwachting

Reactie van Bouman auto's

Goedemorgen Peter, Je hebt helemaal gelijk. Door miscommunicatie is dit niet uitgevoerd bij aflevering, onze excuses hiervoor. We nemen contact op voor een afspraak om de auto professioneel te laten reinigen.

Cijfer: 9

Hans uit Zoetermeer

inmiddels bijna 2 maanden na aanschaf :het is de rit vanuit Zoetermeer meer dan waard geweest. Prima ontvangen en maakt de klant koning. Ook in de nazorg uitstekend behandeld. Aanrader voor iedere twijfelaar > maak die kilometers maar naar Genderen.

Cijfer: 8

twan uit wijchen

Ongedwongen handel met een lekkere bak koffie.

Cijfer: 8.7

M.A uit GAANDEREN

In goed overleg/ naar tevredenheid een andere auto gekocht en onze oude auto ingeruild.

Cijfer: 8.3

Ruud uit Deil

Zeer tevreden met mijn nieuwe auto. Goede ontvangst en ruim de tijd om vragen te beantwoorden en uitleg te geven. Goede sfeer en goede service. Het instructieboekje bleek te ontbreken en werd met een week toegestuurd. Na enkele dagen werd nagebeld om te vragen of alles naar wens was. Erg prettig. Ik zal Bouman auto's zeker aanbevelen en wanneer ik aan een volgende auto toe ben zal ik ook zeker de site bezoeken om te kijken wat ze in voorraad hebben.

Cijfer: 8.7

Jan uit Genderen

Het contact met dit bedrijf voelde vanaf het eerste moment goed. Er werd interesse getoond in de klant en er werd meegedacht. Bovendien is het voor mij prettig een bedrijf in de buurt te hebben. Dat schept een band. Al met al een goede combinatie gevonden.

Cijfer: 9

Peter uit Leidschendam

Heel positief!!!!!! Wat ik nog mis bij de Citroen Picasso is een boekje waarin aanwijzingen staan voor het gebruik van alles in de auto. Er zat geen enkel boekje bij. Dus we weten nog een heleboel niet. Kan er nog een boekje naar ons toegestuurd worden?

Reactie van Bouwman auto's

Goedemiddag Peter, We gaan contact opnemen met de vorige eigenaar met het verzoek om de boeken na te leveren. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan bestellen we een nieuwe set bij de dealer. Zodra we de boeken hebben, sturen we ze op de post. Met vriendelijke groet, Anne Bouman

Cijfer: 10

J.A.C. uit Kruiningen

altijd goed en betrouwbaar

Wilt u ook een review schrijven over Bouman Auto's Genderen B.V.? Dan kunt u dit hier doen. Om meer reacties te lezen, klikt u op de onderste button.