Service


Auto Service Genderen is uw servicepartner voor onderhoud en reparatie aan uw auto. Martin Kant en Peter van Wijlen zijn de gezichten van ASG en de garage is onder hetzelfde dak gehuisvest als Bert Bouman Auto’s.

Hieronder vindt u een overzicht van de diensten die Auto Service Genderen u kan bieden. Voor een afspraak kunt u bellen met 0416-353368 of een e-mail sturen naar [email protected].

Reparatie en onderhoud

Voor alle mogelijke reparatie en onderhoudswerkzaamheden aan uw auto bent u bij Auto Service Genderen aan het juiste adres. een kleine of grote onderhoudsbeurt, storing diagnose of motor revisie; alles wordt vakkundig en effectief uitgevoerd.

Express service

Een kleine reparatie of controle kan worden uitgevoerd zonder afspraak. Voor het vervangen van een defecte lamp, controle van oliepeil, verlichting of bandenspanning van uw auto kunt u gewoon langsrijden.

Quick service (reparatie terwijl u wacht)

Het is mogelijk dat wij aan uw auto werken terwijl u wacht, zoals het vervangen van een lamp, uitvoeren van een onderhoudsbeurt of apk. Wanneer u er de voorkeur aan geeft om te wachten tijdens de reparatie, dan kunt u dit aangeven bij het maken van een afspraak.

Algemene periodieke keuring (APK)

De APK is een wettelijk verplichte keuring die geldt voor elke personen- of bedrijfsauto die drie jaar of ouder is. De jaarlijkse APK is er voor de veiligheid van uw auto. Voor het uitvoeren van een APK is erkenning van de overheid nodig. Martin is een ervaren apk-keurmeester en is bevoegd om zowel personenauto’s als lichte bedrijfswagens te keuren.

Vervangend vervoer

Bij reparatie en/of onderhoud is het mogelijk om gebruik te maken van een vervangende auto. Wanneer u dit aangeeft bij het maken van een afspraak zorgen wij dat de vervangende auto klaarstaat als u uw auto komt brengen.

Aircoservice en diagnose

Alle voorkomende werkzaamheden aan de airconditioning van uw auto kunnen door ons worden uitgevoerd. We kunnen een check uitvoeren op de werking van het systeem, het stof- en pollenfilter vervangen, een geurbehandeling uitvoeren en elke mogelijke reparatie uitvoeren aan uw airconditioning.

Ruit reparatie

Het kan gebeuren dat uw ruit beschadigd raakt, bijv. door steenslag of inbraak. Afhankelijk van de schade wordt de ruit gerepareerd of vervangen. Reparatie en vervanging kunnen op korte termijn uitgevoerd worden en in de meeste gevallen wordt de schade gedekt door uw verzekeraar zonder no-claim verlies.

Schadeherstel

Ook voor schadeherstel bent u bij ons aan het juiste adres. Voor elk soort schade is er een passende oplossing. Grote schades als gevolg van een aanrijding worden bij een erkend schadebedrijf uitbesteed. Kleine schades zoals een deukje in het portier, schaafplek op een bumper of een beschadiging aan het interieur worden indien mogelijk hersteld, wat voordeliger is dan vervanging.

Banden opslag

Wanneer u meerdere sets banden gebruikt, zoals een zomer- en winterset dan kunnen deze worden opgeslagen wanneer u ons bezoekt voor een bandenwissel.

Cruise control inbouw

Cruise control draagt bij aan ontspannen, comfortabel en zuinig autorijden. Het systeem werkt als een elektronische snelheidsregelaar en houdt een door u ingestelde rijsnelheid aan. Hierbij neemt het dus de functie van het gaspedaal over. als gevolg houdt de auto een constante snelheid aan, wat een positief effect heeft op het brandstofverbruik en bijdraagt aan comfortabel autorijden. Met een druk op de knop of bediening van koppeling-, rem- of gaspedaal wordt de cruise control weer uitgeschakeld.